Ramasjang kan i 2021 fejre 30 års jubilæum, som orkester og musikleverandør til det festlige folk.
Vi har gennem årerne haft glæden af at spille til rigtig mange og forskellige arrangementer i det ganske land.
Selvom Fyn og trekantsområdet er vores ”hjemmebane”, og det også er her vi spiller de fleste jobs,
så kommer vi hellere end gerne vidt omkring.

Vi har spillet til rigtigt mange privatfester i forsamlingshuse og på kroer, til store firmafester, foreningsfester og halballer, og til by- og markedsfester… intet er for stort og intet er for småt.
Ramasjang har flere gange været fast engageret til julefrokoster på kroer og hoteller, og orkestret har endda spillet flere koncerter, lige fra små intime kulturhuse og til den store scene i Kongens Have.

Vi spiller kort sagt til alle former for fester, hvor man vil være sikre på, at musikken skal være medvirkende til et godt, sjovt og mindeværdigt arrangement, hvor alle går hjem efter festen med en fantastisk god musikoplevelse.
Ramasjang er altid garanti for et bredt, iørefaldende og dansevenligt repertoire,
som hver eneste gang tilpasses det publikum vi spiller for.

Ramasjangs musikalske menukort byder på en skøn blanding af pop/rock tilbage fra 60’erne og helt frem til nye dugfriske hits pyntet med et pænt drys af perler fra den danske/udenlandske rock-superliga,
det hele serveres ”ud over scenen” i en frisk, nærværende og ofte koncertagtig indpakning, hvor musikkens rytmer forplanter sig direkte til dansegulvet, og simpelthen opfordrer til svingom og fællessang.

Ligeledes tilpasser vi vores setup af lyd og lys, så det altid passer til lokalerne og størrelsen på jeres næste fest…